Copyright

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto's, illustraties en grafisch materiaal zijn in eigendom van Tri-tennis en worden beschermd door auteursrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

De eigendomsrechten gaan op geen enkele manier over op gebruikers die toegang krijgen tot de site. De inhoud van de site mag slechts worden gebruikt voor niet-commerciële privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Tri-tennis.

De meeste rechthebbenden staan professioneel gebruik door bedrijven en/of instellingen niet toe. Als deze regel toch wordt overtreden, zijn de eventuele juridische gevolgen niet voor Tri-tennis maar voor het/de desbetreffende individu(en).

Voor aanvragen en/of verdere informatie m.b.t. het copyrightbeleid, kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.

Θέλετε να το δοκιμάσετε;

Κανένα πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό μας !

επαφή

Contact information

Καταστήματα“LionTennisMart”
Ν.Σμύρνη:Ομήρου5517121
Γλυφάδα:Λ.Βουλιαγμένης_85, Εμπορικόκέντρο..City..Plaza
0030-2109605151
E-mail:tenispro@otenet.gr


 

 

Partners