Copyright

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto's, illustraties en grafisch materiaal zijn in eigendom van Tri-tennis en worden beschermd door auteursrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

De eigendomsrechten gaan op geen enkele manier over op gebruikers die toegang krijgen tot de site. De inhoud van de site mag slechts worden gebruikt voor niet-commerciële privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Tri-tennis.

De meeste rechthebbenden staan professioneel gebruik door bedrijven en/of instellingen niet toe. Als deze regel toch wordt overtreden, zijn de eventuele juridische gevolgen niet voor Tri-tennis maar voor het/de desbetreffende individu(en).

Voor aanvragen en/of verdere informatie m.b.t. het copyrightbeleid, kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.

Probieren Sie es selbst!

Wollen Sie das Tri-tennis® selbst probieren? Kein Problem, kontaktieren Sie bitte unseren Kundenservice!

Kontaktieren

Kontaktinformationen

Tri-tennis® den Niederlanden Erasmusstraat 15
NL - 5216 HM ‘s-Hertogenbosch
Telefon +31 (0)73 7200 870
E-mail info@Tri-tennis.com

Bekannt aus

Referenzen

 • Stephan Dzial (VDT/DTB-ausgebildeter Trainer):
  "Die Tennisschule One freut sich, mit 2 Tri-Tennis-Anlagen aus den Niederlanden, der Vorreiter in Deutschland zu sein!..."

  Lesen Sie weiter>>
 • Katrin Luft - TV Ahrensfelde:
  "Ich fine Tri-tennis® macht super viel Spaß. Egal, wie doll man draufhaut, die Balle kommen immer..."

  Lesen Sie weiter>>
 • Adrian Bernhard - Club an der Alster:
  "Ich finde Tri-tennis® föndert die Geschwingkeit und Beinarbeit ingezamt...."

  Lesen Sie weiter>>

Newsletter

Ihr Name
E-Mail-Adresse